Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه برخلاف سرمایه‌گذاری دشمن برای اخلال در نظم و امنیت کشور، امروز امنیت‌مان به مراتب بالاتر از کشورهای اروپایی است، گفت: تمام تلاش ما حفظ امنیت و آرامش شهروندان است.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در کارگاه آموزشی رانندگان سرویس‌های مدارس که چهارشنبه در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه آغاز هفته دفاع مقدس هستیم و لازم می‌دانم که فرا رسیدن این هفته را تبریک گفته و یاد شهدا و ایثارگران جنگ تحمیلی را گرامی بدارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشمن ۴۰ سال است که با دشمنی و توطئه‌های خود قصد ضربه زدن به کشور را دارد اما علیرغم ۴۰ سال دشمنی امروز ما در کمال اقتدار و امنیت هستیم و این به برکت خون شهدا است.

وی در ادامه به کارگاه آموزشی رانندگان سرویس‌های مدارس اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم و اولویت‌های ما در پلیس پایتخت مسئله آموزش است که ما به جد پیگیر آن هستیم چرا که معتقدیم آموزش صحیح در هر حوزه‌ای می‌تواند از رخدادهای ناگوار بسیاری جلوگیری کند، به عنوان مثال در حوادث رانندگی سالانه هزاران کشته در شهرها و روستاها داریم که بخشی از آن‌ به عدم آموزش مربوط می‌شود.

وی ادامه داد: هر حادثه رانندگی و تصادفی که رخ می‌دهد هزینه زیادی به خانواده‌ها و کشور وارد می‌کند در همین راستا نیز ما تأکید داریم که حتما به رانندگان و موتورسیکلت‌سواران آموزش‌های لازم ارائه شود. البته در این زمینه صرفا پلیس مسئول نیست و دیگر دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما و... نیز وظایفی را بر عهده دارند.

وی با اشاره به فعالیت سامانه "سپند" که برای ساماندهی سرویس‌های مدارس طراحی شده است، گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار سرویس مدرسه در این سامانه ثبت نام کرده‌اند که ما نظارت‌هایمان را بر روی این افراد انجام دادیم و پس از بررسی‌های لازم مجوز سرویس مدارس به آنان داده خواهد شد.

رحیمی افزود: حتی در مورد سرویس‌های مدارس مسئولیت مهمی نیز بر عهده خانواده‌ها و مدیران مدارس است. مدیران مدارس موظف هستند که سرویس‌های ایمن برای دانش‌آموزان انتخاب کنند چرا که در صورت وقوع هر نوع حادثه‌ای باید پاسخگو باشند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تأکید بر اینکه سرویس مدارس باید ایمن، سالم و دارای معاینه فنی معتبر باشد، گفت‌: دارندگان نیز باید به عنوان سفیران فرهنگ ترافیک عمل کند چرا که دانش‌آموزان به عنوان یک الگو به این افراد نگاه می‌کنند به همین دلیل صلاحیت این رانندگان برای ما بسیار مهم است.

وی با اشاره به آمارهای کشوری اظهار کرد: البته رانندگان سرویس‌های مدارس در تهران جزو بهترین‌ها در میان استان‌های کشور هستند اما ما نیز نظارت ویژه‌ای بر روی این افراد داشته و امیدواریم با همکاری والدین و مدیران مدارس هر سال وضعیت بهتری را در مقایسه با سال‌های قبل داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرويس مدرسه ناجا فاتب بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود