Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@23:08:11 GMT

توقیف سرویس‌های مدارس فاقد مجوز سامانه سپند در قم

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۹۲۸۶

توقیف سرویس‌های مدارس فاقد مجوز سامانه سپند در قم

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم گفت: در صورت مشاهده سرویس مدرسه فاقد برچسب و مجوز ، خودرو توقیف‌شده و همچنین هنگام بروز حادثه هیچ‌گونه بیمه و بیمه تکمیلی به آن تعلق نمی‌گیرد. ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

مرتضی عزتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم از ساماندهی سرویس‌های مدارس خبر داد و اظهار داشت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین سازمان تاکسیرانی و آموزش و پرورش امضاءشده است، از امسال سرویس مدارس فقط از طریق " سامانه سپند" و زیر نظر مستقیم تاکسیرانی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  ثبت اطلاعات اولیا، راننده، شرکت‌ها و مدرسه را در این سامانه الزامی دانست و افزود: دسترسی آسان به اطلاعات عوامل حمل‌ونقل، فعالیت افراد باصلاحیت و امنیت بیشتر دانش‌آموزان و کاهش دغدغه والدین ازجمله مزایای این طرح است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم تصریح کرد: برای کنترل کامل سرویس مدارس برچسب سراسری برای کل کشور طراحی و بر روی شیشه جلو سمت راست نصب‌شده که تمام مشخصات در آن درج می‌شود.

وی نظارت بر سرویس‌های مدارس را از سه ارگان تاکسیرانی، پلیس راهور، شرکت‌ها و مدارس اعلام کرد و گفت: کنترل کامل سرویس مدارس از طریق این برچسب امکان‌پذیر بوده و تنها نشانه مجوز فعالیت خودرو به‌عنوان سرویس مدرسه خواهد بود.

سرویس مدارس در گیلان شناسنامه‌دار می‌شوندتهران| مهلت ثبت نام رانندگان متقاضى سرویس مدارس تا ١٥ شهریورتسهیلات تردد خودروهای سرویس مدارس در محدوده طرح ترافیک

عزتی از توقیف خودروهای فاقد برچسب و مجوز خبر داد و تأکید کرد: در صورت مشاهده سرویس مدرسه فاقد برچسب و مجوز خودرو توقیف‌شده و همچنین هنگام بروز حادثه هیچ‌گونه بیمه و بیمه تکمیلی به آن تعلق نمی‌گیرد.

وی با استناد به ماده 203 و 207  قوانین راهنمایی و رانندگی خاطرنشان کرد: حمل‌ونقل عمومی با خودروی شخصی ممنوع است و والدین در استفاده از خودروهای شخصی و فاقد مجوز خودداری کرده و در اسرع وقت در " سامانه سپند" ثبت‌نام کنند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود 20 هزار دانش‌آموز از سرویس‌های مدارس استفاده کردند که امسال پیش‌بینی استفاده 22 هزارنفری دانش‌آموزان از این سرویس‌ها می‌شود.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت فاقد مجوز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین