Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@04:42:52 GMT

سرویس مدارس و ضرورت های ایجاد سامانه "سپند"

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۴۸۸۸

سرویس مدارس و ضرورت های ایجاد سامانه 'سپند'

رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان مدارس: نظارت بر فعالیت سرویس مدارس از امسال با ایجاد سامانه الکترونیکی "سپند" دقیق تر خواهد بود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

محمد رضا ولی زاده رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان مدارس گفت: طبق آیین نامه حمل و نقل دانش آموزان مصوب سال 87 هیئت دولت سه وزارت خانه کشور، راه و شهرسازی و آموزش و پرورش متولی اصلی حمل و نقل دانش آموزان هستند که وزارت آموزش و پرورش به نیابت از اولیا و به عنوان عامل اجرایی و واسطه فرایندها فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قبل از اینکه سه وزارت خانه فعالیت خود را شروع کنند آسییب ها از جمله نبود شفافیت در حوزه پرداخت ها و دریافت های مالی، نبود صلاحیت فردی و استانداردهای خودرو در زمینه معاینه فنی خودرو احصا و شناسایی شد و در راستای برطرف کردن این آسیب هایی و شفافیت بود که سامانه پایش ناوگان حمل و نقل دانش آموزان (سپند) به وسیله وزارت کشور با تعامل وزارت آموزش وپرورش طراحی شد.

به دیلی طولانی شدن پروسه فنی ثبت نام از اول تا 10 شهریور به مدیران مدارس واگذار شد و از 10شهریور تا پایان شهریور نیز اولیا می توانند کار ثبت نام را انجام دهند البته کار ثبت نام اکثر مدارس به صورت دستی و کلاسیک انجام شده است.

ولی زاده گفت: اطلاعات اولیا به وسیله مدیران وارد سامانه می شود و ورود اطلاعات دانش آموزان انجام خواهد شد. با توجه به اینکه سامانه "سپند" دیرتر از معمول کار خود را شروع کرده مدارس طبق روال سنتی خود فرایند ثبت نام را انجام می دهند و مشکلی در ثبت نام سرویس مدارس بوجود نخواهد آمد. 

او افزود: از سامانه سپند و اپلیکیشن وابسته به سامانه والدین می توانند از طریق گوشی تلفن رفت و آمد فرزند خود را رصد کنند و همچنین نسبت به رفتار راننده نظر دهند. 

رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان مدارس گفت: در زمان ثبت نام مدیران نمی توانند مبلغی را دریافت کنند و دریافت هزینه سروییس در زمان ثبت نام خلاف قانون است و باشروع سال تحصیلی می توانند 40 درصد مبلغ را دریافت و مابقی تقسیط شود.

 ولی زاده گفت: بعد از تعیین آدرس مطابق نرخ نامه شورای شهر مبلغ از طریق درگاه الکترونیکی قابل پرداخت خواهد بود و دستگاه های نظارتی از طریق نرخ نامه به تخلفات رسیدگی می کنند.

 این سامانه در راستای شفافیت و رفع ابهام برای بهینه سازی حمل و نقل دانش آموزان انجام شده است و وزارت آموزش و پرورش از ایجاد این سامانه هیچگونه منفعتی نخواهد داشت.

 ولی زاده در ادامه درباره مدارس غیر دولتی نیز گفت: ما بیش از 100 هزار مدرسه و بیش از 100 هزار مدیر مدرسه داریم که این سامانه تلاش می کند با گرفتن برخی اختیارارت از عوامل انسانی و سپردن آن به سامانه های الکترونیک شفاف سازی کنند و از تخلفات جلوگیری شود.

او گفت: در آیین نامه تاکید شده اولویت حمل و نقل در مدارس دخترانه با بانوان باشد که باتوجه به استقبال کم بانوان از این امکان با آقایان بیشتر همکاری می کنیم.

خودروهای معرفی شده از سامانه سپند معاینه فنی دارند و راننده نیز از نظر روانی مورد بررسی قرار گرفته است و مطمئن تر از رانندگان و سرویس های آزادبر خواهند بود.

مرتصی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری در ارتباط تلفنی گفت: طبق برنامه نام نویسی رانندگان سرویس مدارس نیز باید در سامانه "سپند" باشد و برچسب واحدی که در شورای شهر به تصویب رسیده است بر روی ناوگان سرویس مدارس نصب خواهد شد بنابراین ناوگانی که برچسب نداشته باشد مشمول جریمه خواهد شد. 

او گفت: برچسب واحد سرویس مدرسه امسال در شورای عالی ترافیک به تصویب  رسید. تا سال قبل هر شهر برچسب خود را داشت و یک نابسامانی وجود داشت که به واسطه برچسب واحد نظارت ها دقیق تر خواهد بود. 

او افزود: برخی والدین به دلیل اینکه تمایل دارند با ناوگان آزادبر قرارداد ببندند، مشکلاتی را ایجاد می کند که از والدین درخواست می شود در ناوگان واحد مدارس ثبت نام کنند. 

صلاحیت رانندگان از نظر سوپیشینیه، عدم اعتیاد و تست سلامت روانی مورد بررسی قرار می گیرند و خودروی آنها نیز از نظر برچسب معاینه فنی به صورت آنلاین و دوره ای تست خواهد شد.

بازرسین تاکسیرانی و آموزش و پرورش نیز نظارت ها را بر سرویس و رانندگان و خودرو خواهند داشت، اپلیکیشنی نیز  در اختیار والدین قرار می گیرد که از والدین نظرخواهی خواهد شد تا به تخلفات و رفتارهای نامناسب رسیدگی شود. 

صامنی گفت: طبق قانون شهرداری ها وظیفه تعیین نرخ وظیفه شورای اسلامی هر شهر است.  در حوزه نرخ گزاری تاکسیرانی دخیل نیست و نرخ مصوب شهرها نرخ مصوب خواهد بود که در صورت تخلف به شکایات رسیدگی خواهد شد. 

او درباره آموزش رانندگان نیز گفت: دوره های آموزشی برای رانندگان در نظر گرفته شده است. سرویس مدرسه از خانه تا مدرسه به صورت کارگاه آموزشی خواهد بود که آموزش های منفی با نظارت ها حذف خواهد شد و سعی خواهد شد آموزش ها با استفاده از تکنولوژی های نوین انجام شود. 

والدین می تواننند از منزل نیز ثبت نام سرویس مدارس دانش آموزان بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای انجام دهند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سرویس مدارس سامانه سپند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • ضرورت برگزاری امتحانات نهایی در محیطی مناسب و آرام
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین